TIISTENJOEN KALASTUSSEURA RY

"Lapuanjoen kosket ovat kauniita ja hyvin säilynyttä eteläpohjalaista jokimiljöötä ja ne soveltuvat kokonsa ja luontonsa puolesta erittäin hyvin perhokalastukseen. Hyvin hoidettuna niistä tulee oiva lisä perhokalastajien niukanpuoleiseen koskivalikoimaan."

Veli Autti
Suomen Urheilukalastajien Liiton toiminnanjohtajaTiistenjoen kalastusseuran kalavedet: Lapuanjoki Jäätteenluoman suusta Lakapuron suuhun, josta yhteisvesialue Lakapuron suusta Kuortaneen rajaan. Raja kulkee keskellä jokea.

Kalasto: perinteiset jokikalat, tämän lisäksi istutettu järvitaimen, harjus, puronieriä ja kirjolohi. Järvitaimen on alkanut lisääntyä luontaisesti. Kolme laavua on kalastajien käytössä.

Parhaat ottipaikat löytyvät Tiistenjoen kirkosta ylöspäin, jossa koskiosuutta n. 1,5 km. Tämän lisäksi Lakapuron suusta Virttoon padolle, jossa koskiosuutta n. 3,5 km.

Kalaistutuksia tehdään 2-3 kertaa kesän aikana. Koska kyseessä on lohipitoinen istutusvesi, pitää jokaisella 15 vuotta täyttäneellä ja myös yli 65 vuotiaalla olla seuran kalastuslupa.

Suosittuna kesätapahtumana seura järjestää perinteisen kalatapahtuman Tiistenjoen kirkkorannassa, kalastuskilpailun ja suositun kalaruokailun. Tilaisuudessa on aina ollut erilaisia kilpailuja ja kenttäpelejä. Tämän lisäksi on tarjolla kalamaistiaisia ja kalaruokaohjeita. Kävijöitä on ollut 200-300 henkeä.


JOHTOKUNTA
Puheenjohtaja Tapio Rintaniemi 06-4377050 050-5960882
Sihteeri Marko Siltakoski   050-5649336
Muut jäsenet Martti Alho    
  Mikko Alho    
  Matti Rinnankoski    
  Jukka Määttänen    
     

Tiistenjoen kalastusseuran luvat maksetaan tilille 475810-27518

Yhteislupa 50€ vuosi ja päivälupa 15€/vrk. Maksetaan tilille 475810-23293


>>KALASTUSPAIKOISTA ON SAATAVILLA ESITE

Lapuanjoen Yhteislupa-alue

"Lapuanjoen kosket kutsuvat kalastajia"